Jaarlijks Uitje OC

Op 12 september is het weer zover… het jaarlijkse uitje van Ondernemend Coevorden (met partner).
Dit jaar is er een leuke dag georganiseerd en gaan we per bijzonder vervoer de regio Twente beter leren kennen.
Kennis en kunde delen vanuit het bedrijfsleven, innovaties en bedrijfsvisies, high tech ontwikkelingen en verrassende locaties in Twente alwaar we meer te weten komen over diverse Twentse top ondernemingen.
Naast het informatieve, zijn er ook dit jaar verrassende elementen toegevoegd die je niet wilt missen; van een verrassende rondleiding tot spelopdrachten, tot prachtige Twentse plekken. Dit alles natuurlijk geheel verzorgd met heerlijk eten en drinken, op ambachtelijke wijze bereid.
 
De bus zal op 12 september om 11.00 uur klaar staan bij Hemmes Installatietechniek zodat we om 11.15 uur kunnen vertrekken richting Hengelo.
Wat gaan we o.a. doen? We verklappen niet teveel, maar we gaan naar een prachtige locatie om auto’s te bewonderen, laat je meeslepen in de wereld van het Nanolab, drones, en goed eten waarbij een heerlijk drankje natuurlijk niet ontbreekt!
Kortom; een programma dat je niet wilt missen en welke rond 21.00 uur zal eindigen.
 
Noteer 12 september vast in je agenda. We horen graag van je of je aanwezig bent deze dag en of er eventuele dieetwensen zijn waar de organisatie rekening mee dient te houden.

Bekijk wie zich al heeft aangemeld Aanmelden, ik ben lid Aanmelden als gast
webworks by multimove