Multimove webworks

Naam: Sonja van Breen
Functie: Directeur
Mobiel: 06 54682416

Opgericht in 1998 is Multimove webworks hét internetbureau voor creatieve en effectieve online toepassingen. Het efficiënt inzetten en gebruiken van online toepassingen, zoals websites, webapplicaties en online maatwerk software, behoort tot onze core business.

Multimove bestaat uit een team van 10 enthousiaste mensen en is gevestigd in Coevorden (Drenthe), dichtbij Emmen en Hardenberg (Overijssel). Wij helpen organisaties hun digitale communicatiewensen te verwezenlijken. Hierbij zijn we altijd gericht op resultaat. Uw doelgroep(en) aantrekken, vasthouden en terug laten keren. Daar draait het om. Wij geloven in internet en de mogelijkheden van online succes en werken met passie en liefde voor ons vak!

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in diverse branches, zoals Ambulancezorg Oost, Bakker Groep Coevorden, BioTrading, Cargo Floor, Carintreggeland, De Passerel, Domesta, Gemeente Coevorden, Gemeente Emmen, Hepro kunststof kozijnen, Marketing Drenthe, Marketing Oost, Nederlands Genootschap voor Sportmassage, Provincie Drenthe, UMCG Ambulancezorg, Verhoef&Co en Zaadhandel van der Wal.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Ermerweg 88d
7812 BG Emmen
0524-592930
www.multimove.nl
webworks by infracom