Be Orange

28-11-2017

Op 17 en 128 januari 2017 wordt Be Orange gehouden, een gloednieuw inspiratie-event voor ondernemers. Binnen Be Orange kunnen ondernemers zich presenteren aan bezoekers in negen verschillende concepten. Bezoekende ondernemers kunnen kennis halen, workshops volgen, lezingen bijwonen en natuurlijk netwerken. Voor alle ondernemers is er iets te doen. Of je nu bent in de Maakfabriek, Het Klaslokaal of op het My Own CEO-plein. In de Orange-Arena zijn de hele dag lezingen en bijeenkomsten. Tijdens Be Orange houden verschillende ondernemersverenigingen hun nieuwjaarsbijeenkomst.

Be Orange
Be-Orange is een event voor ondernemers, voor alle ondernemers. Klein, groot, industrieel, creatief, dienstverlenend, startend of anders. We denken niet in hokjes en geografische cirkels. Iedere ondernemer is meer dan welkom! Be Orange combineert het beste van alle ondernemersevents tot een nieuw inspiratie-event. De bezoekende ondernemer kan zelf haar/zijn eigen programma online samenstellen. Be Orange is een mix van congreselementen, kennis halen en brengen over nieuwe diensten en producten, workshops volgen en natuurlijk netwerken. Op een vernieuwende wijze en in een kant en klaar ingericht concept.

Bedrijven die participeren in Be Orange hoeven niet anders te doen dan hun eigen kennis en kunde mee te nemen tijdens de Be Orange dagen.

Vier het nieuwe jaar
De keuze om dit event aan het begin van het nieuwe jaar te houden is een bewuste. Verschillende ondernemersverenigingen gaan, of denken erover hun nieuwjaarsbijeenkomsten dit keer te houden tijdens Be Orange. In de Be Orange Lounge kunnen bedrijven hun relaties uitnodigen voor een nieuwjaarslunch of –borrel.

Kant- en klare belevingsconcepten

Als je meedoet aan Be Orange in een van de concepten staat alles voor je klaar. Elke sfeer is compleet ingericht en het enige wat je meeneemt als je er ’s ochtends heen gaat is jezelf, je kennis,  en alles wat je wilt laten zien. Dat is nog eens lekker beginnen aan een tweedaags zakelijk event!

Waarom Oranje
Oranje is de kleur van creativiteit, enthousiasme, dynamiek, energie en  kracht.
De kleur van samenwerken en verbinden.

Oranje is de kleur van plezier, humor en optimisme, warmte en vrolijkheid.
en de kleur van iets in de wereld willen zetten, CREËREN!
LATEN WE SAMEN OP 17 EN 18 JANUARI 2017  RANGE ZIJN
locatie: Hamsphire Hotel Emmen
www.be-orange-event.nl

« terug
webworks by multimove