Bewegwijzering

28-03-2018

De bedrijventerreinen in Coevorden worden opgefrist met nieuwe bewegwijzering. Dat is onder deel van de invoering van de bedrijfsinvesteringszone (BIZ) die begin dit jaar van start is gegaan. De nieuwe bewegwijzering bevordert niet alleen de vindbaarheid, maar is ook een geweldig visitekaartje van de bedrijventerreinen.

Op 1 januari 2018 is bedrijven-investeringszone in Coevorden waar Ondernemend Coevorden het initiatief voor heeft genomen in werking getreden. Het doel van deze investeringszone is de bedrijventerreinen van Coevorden economisch te versterken. Onderdelen hiervan zijn een goede beveiliging, bewegwijzering, een netter bedrijventerrein, meer saamhorigheid, betere belangenbehartiging en het blijven inzetten op het verhogen van de (sociale) veiligheid door het Keurmerk Veilig Ondernemen.

In januari is de collectieve beveiliging gestart en is het Keurmerk Veilig Ondernemen na een audit door KIWA met drie jaar verlengd. Nu wordt met het plaatsen van de bewegwijzering de volgende belofte vanuit de BIZ gerealiseerd. Op de bewegwijzering worden de verschillende bedrijventerreinen aangegeven, verwezen naar de straten en hebben alle gevestigde bedrijven een vermelding.

De gemeente Coevorden en het bestuur van Ondernemend Coevorden zijn verheugd over de realisatie. De bewegwijzering draagt bij aan een mooie uitstraling en het verbeteren van de vindbaarheid van onze bedrijventerreinen en onze bedrijven.

« terug
webworks by multimove