Uitnodiging Symposium "Wereldwijd met uw bedrijf"

15-02-2019

Beste geïnteresseerde, Op 14 maart 2019 organiseren wij op initiatief van Harrie Timmer van AdviCo en in samenwerking met FC Emmen en Subsidieland het symposium “Wereldwijd met uw bedrijf”, met als hoofdgast Marion Tjin-Tham-Sjin, Wereld Zakenvrouw. Tijdens deze middag, in de business lounge van FC Emmen, delen wij kennis met u over internationaal ondernemen, door middel van experts op het gebied van internationaal zakendoen. Voor u hebben wij de Wereld Zakenvrouw 2018, Marion Tjin-Than-Sjin, uitgenodigd. Met haar bedrijf Splendid China, adviseert Marion ondernemers op het gebied van verkennen en settelen op de Chinese markt. Met vestigingen in Emmen, Appingedam en Shanghai én ambities om haar bedrijf verder uit te bouwen naar andere landen, is zij met haar bedrijf een van de topadviseurs op het gebied van internationalisering. 

Na een kennismaking met Marion, is het vervolgens tijd voor de paneldiscussie. Samen met u en onze panelleden willen wij graag in discussie gaan, over de mogelijkheden en uitdagingen van het internationaal zakendoen. Onder leiding van dagvoorzitter Roland Welles en samen met Marion Tjin-Tham-Sjin en de panelleden zullen er verschillende onderwerpen aangesneden worden. Een paneldiscussie waarin u ook actief kunt meedoen.

U kunt uw komst bevestigen door een mail te sturen naar commercie@fcemmen.nl Vermeld hierbij uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen. Het maximaal aantal deelnemers is 150 personen, meldt u daarom tijdig aan. Datum : Donderdag 14 maart 2019 Locatie : FC Emmen, Stadionplein 1 te Emmen Programma 13:30 uur Ontvangst 14:30 uur Interview met WereldZakenvrouw 2018, Marion Tjin-Tham-Sjin 15:15 uur Pauze 15:30 uur Paneldiscussie met internationaal opererende ondernemers 16:30 uur Einde Symposium

« terug
webworks by multimove