Uitnodiging

16-02-2017

Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst over het Ondernemersfonds BIZ op 27 februari 2017 om 16:00 uur. Locatie: Talens. Wilt u met een reply op deze mail laten weten of u aanwezig bent?

Op deze bijeenkomst zullen wij de plannen en doelstellingen toelichten en is er ruimte om mee te denken in aanpak. De planning is om in maart de plannen definitief te maken en in te dienen bij de gemeente.

De bijdrage via het BIZ-ondernemersfonds is gemiddeld € 500,- per jaar per bedrijf. Kleinere bedrijven betalen minder, grotere meer. De bijdrage is 0,13% van de WOZ-waarde tot een maximaal bedrag van € 1.300,- per jaar. De deelnamekosten voor Parkmanagement en collectieve beveiliging komen dan te vervallen. De geplande ingangsdatum is 01-01-2018.

Wat willen we bereiken met het Ondernemersfonds:

- Structureel minder incidenten door collectief toezicht en een start te maken met cameratoezicht;
- Een netter bedrijventerrein door snel afwijkingen zoals zwerfvuil, defecte verlichting etc., door te geven aan de gemeente;
- Meer saamhorigheid en betere belangenbehartiging door professioneel Parkmanagement waar alle bedrijven bij betrokken zijn;
- Duidelijke bewegwijzering realiseren als visitekaartje voor onze bedrijventerreinen;
- Blijven inzetten op het verhogen van de (sociale) veiligheid door het Keurmerk Veilig Ondernemen te behouden voor onze terreinen.

« terug
webworks by infracom