Dutch Tech Zone

12-06-2018

Tijdens de informatieavond over de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018 hebben wij u de presentatie en een overzicht van gestelde vragen en gegeven antwoorden toegezegd.

Presentatie

De presentatie van SNN staat onderaan de webpagina’s www.snn.nl/dtz2018/RID en www.snn.nl/dtz2018/APR bij de downloads. De directe link naar de presentatie is: https://www.snn.nl/sites/default/files/2018-06/Presentatie.pdf (2.29 mb).

Spreekuren

De gemeenten Coevorden, Hoogeveen en Emmen organiseren subsidiespreekuren waarbij de gemeentelijke accountmanager aanwezig is en SNN de subsidie technische voorwaarden kan toelichten. De data voor Coevorden en Hoogeveen zijn al bekend:

  • woensdag 20 juni vanaf 14.00 uur in Coevorden; opgeven bij Maud Sijben (accountmanager gemeente Coevorden) m.sijben@coevorden.nl
  • donderdag 21 juni vanaf 13.00 uur in Hoogeveen,opgeven bij Josee Bakker) accountmanager gemeente Hoogeveen) josee.bakker@dewoldenhoogeveen.nl

Na uw opgave ontvangt u info over de exacte tijd en plaats.Ook in Emmen wordt een spreekuur ingepland. Zodra hierover meer bekend is, krijgt u bericht. In augustus wordt in de drie gemeenten nog een spreekuur gehouden.

Als u vragen hebt, stel ze gerust. We helpen graag.

Hartelijke groet,

Bouwina Harthoorn
Dutch TechZone
06-11878954

« terug
webworks by multimove