Snel en voordelig glasvezel voor uw bedrijf

21-06-2019

I-Beheer ICT En Compri ICT brengen glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen bereik van het MKB. We doorbreken de mythe dat glasvezel ingewikkeld en duur moet zijn. Het netwerk staat voor goede, snelle, betrouwbare en vooral veilige verbindingen waarmee ook uw bedrijf klaar is voor de Cloud.

Eigen netwerk op bedrijventerreinen
I-Beheer en Compri leveren al sinds 2010 DSL, glasvezel en VDSL verbindingen door heel Nederland. Daarbij merkten wij dat op veel bedrijventerreinen nog geen goed en betaalbaar aanbod was voor glasvezel wat aansluit bij de wensen van het MKB. Op die terreinen leggen wij daarom samen met een partner aan in Coevorden. De mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, videobewaking, hosting en VPN verbindingen, maar ook het "werken in de cloud" biedt ongekende nieuwe kansen.

Aanleg / aanmelden
Vanwege het grote oppervlakte en de lage bevolkingsdichtheid is de aanleg van glasvezel op een industriegebied een kostbare aangelegenheid. Om de kosten van de aanleg te dekken/rendabel te maken, is het noodzakelijk dat minimaal 15 bedrijven diensten gaat afnemen via het glasvezelnetwerk. Immers, alleen dan staan er inkomsten tegenover de hoge aanlegkosten. We lichten het graag bij u aan tafel toe. Bel voor een afspraak: I-Beheer ICT of Compri ICT.

Kijk voor meer informatie op: www.glasvezelcoevorden.nl

« terug
webworks by multimove