Veenstra Coevorden BV

Naam: Paul Kuiper
Functie: Directeur - Eigenaar

Veenstra Coevorden BV heeft een aantal dochterondernemingen:

- Veenstra Machinefabriek BV
- Veenstra Onderhoud BV
- Veenstra Services BV
- Veenstra Revisie BV.
Veenstra is een bedrijf met een rijke historie en is al sinds 1921 een gevestigde naam in Coevorden. Veenstra heeft twee vestigingen; in Coevorden en in Farmsum.

Veenstra Machinefabriek verzorgt een compleet productenpakket en kan flexibel inspelen op de wens van de klant. Veenstra is in staat veel processen onder één dak uit te voeren, we beschikken o.a. over een verspaningsafdeling, bankwerkerij, constructie, assemblage en een eigen engineering. Wij leveren aan diverse markten zoals de Chemische Industrie, Farmaceutische industrie, Voedings- en genotmiddelenindustrie, Defensie Industrie, compensatieprojecten en Luchtvaart (Ruimtevaart) Industrie. Wij doen complete machinebouw en hebben tevens een eigen productenprogramma o.a.: roerders/mixers en beladingbalgen.

Veenstra Revisie BV en Veenstra Onderhoud BV zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in de industriële dienstverlening. Het werkterrein is Nederland en het buitenland. De activiteiten richten zich in hoofdzaak op equipement in leidingsystemen zoals afsluiters, pompen, regelafsluiters en veiligheidstoestellen zowel onshore als offshore.


Klik hier om terug te gaan

Contact

De Holwert 10
7741KC Coevorden
0524-599333
www.veenstra-coevorden.nl
webworks by infracom