C.A.S. BV

Naam: Mathijs van Leeuwen

CAS Automaterialen en Autoschade is al meer dan veertig jaar een begrip in Coevorden en omstreken. Wat in 1973 begon als inkooporgaan van onderdelen en banden voor een twaalftal garagebedrijven in Coevorden, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een volwaardige totaalgrossier in auto-onderdelen, banden en werkplaatsequipment.

Daarnaast  hebben wij ons in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een uiterst modern uitgerust autoschade herstelbedrijf. Wij repareren voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en een groot aantal autobedrijven in de regio. Daarbij staan wij garant voor vakkundig schadeherstel.

Per 20 Augustus 2012 heeft CAS Autoschade alle activiteiten van Sanders Autoschade te Emmen over genomen. Wij hebben een volledig nieuw pand aan de Jacob le Mairestraat 275 te Emmen laten bouwen en hebben dit inmiddels in gebruik genomen. Per 1 januari 2014 zijn CAS Autoschade Emmen en G.E.A. Autoschade Emmen samen gegaan in CAS - GEA Autoschade en zijn alle activiteiten van G.E.A. onder gebracht in ons pand aan de Jacob le Mairestraat 275.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Monierweg 4a
7741 KT Coevorden
0524 - 512134
www.casauto.nl
webworks by infracom