Advocatenkantoor Johannink

Naam: Jacques Johannink
Functie: Advocaat

Advocatenkantoor Johannink heeft een civielrechtelijke advies- en procespraktijk en richt zich daarbij op ondernemers en particulieren.
Belangrijke aandachtsgebieden zijn arbeidsrecht (ook eventuele daarmee samenhangende bestuursrechtelijke kwesties), huurrecht, aanneming van werk, koop en verkoop (ook bij onroerende zaken) en het personen en familierecht.
Het kantoor is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Noord Nederland.
 Er wordt niet alleen geprocedeerd bij rechtbanken (en de daarbij horende kantonrechters), gerechtshoven en andere instanties.
Zolang dat mogelijk is, richten adviezen zich vooral ook op het voorkomen van procedures en op het voorkomen van de escalatie binnen conflicten.
Ook is er de mogelijkheid van een second opinion.
 Voor de kwaliteit van de dienstverlening zijn er contacten met het notariaat en accountants. De positie van Coevorden als grensplaats leidt tot een jarenlang contact met in Duitsland gevestigde kantoren van Rechtsanwälte und Notare.
Het kantoor is aangesloten bij een overleggroep van meerdere advocatenkantoren verspreid over Drenthe en Overijssel.westies), huurrecht, aanneming van werk, koop en verkoop (ook bij onroerende zaken) en het personen en familierecht.

Het kantoor is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Noord Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om terug te gaan

Contact

Molenstraat 31
7741 GN Coevorden
0524-523031
www.advo-johannink.nl/
webworks by infracom