Ecotecworld

Naam: Eric van den Broek
Functie: Directeur / mede eigenaar
Naam: Michel Reuver

Ecotecworld Nederland BV is groothandel en importeur van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en aanverwante artikelen. Vanuit onze jarenlange ervaring met en kennis van de pv-techniek hebben we met zorg ons assortiment samengesteld. Door onze kwaliteitscontroles voor, tijdens en na het productieproces, zorgen we ervoor dat onze producten gefabriceerd worden met de overeengekomen kwaliteit en volgens internationale normen.

Onze afnemers mogen rekenen op ons advies, ondersteuning en onze service. Vanuit onze vestiging in Coevorden (Dr.) leveren we door heel Nederland.

Ecotecworld Nederland BV is tevens zeer ervaren in ondersteuning en begeleiding van partijen bij de realisatie van zonne-energie op bedrijfsgebouwen en zonneparken in Nederland (zie www.energiestreek.nl).

Sinds 2014 zijn we kernleverancier voor pv-materialen voor de ComforTrend-groep.

Ecotecworld Nederland is een dochteronderneming van EcotecWorld Environmental Products GmbH. Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor het opwekken en opslaan van energie opgericht in 2009. Met kantoren in China, Nederland, Hong Kong en Duitsland wordt consequent één doel nagestreefd: het combineren van milieu- en economische belangen.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Monierweg 5c
7741 KV Coevorden
+ 31 85 2738132
ecotecworld.nl
webworks by infracom