Vriend B.V.

Naam: Tom van Engelen
Functie: Directeur

Vriend BV

Bij totaalinstallateur Vriend BV in Coevorden komen de drie essentiële divisies van de installatietechniek - communicatie, elektrotechniek en werktuigbouwkunde - samen.

Dankzij de specialistische kennis van de drie afdelingen, de uitgebreide ervaring van de veertig medewerkers en de strakke planning en organisatie realiseert Vriend BV keer op keer de installatiewensen van de opdrachtgever. Daarbij gaat het niet alleen om de wensen van nu, maar ook om de mogelijkheden voor de toekomst

Doordat Vriend BV alle installatiewerkzaamheden binnen één organisatie bundelt, hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor al hun vragen en verzoeken. Dit resulteert in een verminderde kans op fouten, kostenbeheersing en een snelle oplevering.

Vriend BV biedt installatieoplossingen en-advies en service en onderhoud voor de utiliteit-, retail-, scholen en zorgsector. Voorop staan transparantie, kwaliteit en duurzaamheid. In de praktijk betekent dit onder meer dat we handelen naar de richtlijnen van BRL 6000 en VCA.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Printer 12
7741 MD Coevorden
0524-593578
www.vriendbv.nl
webworks by infracom