Schlepers Beheer b.v

Naam: Ronald Schlepers
Functie: Plant Manager

Schlepers Beheer b.v. is aandeelhouder in de Betech group, gesitueerd in Hoogeveen en Betech Kunststoffen, gestitueerd in Groningen

Betech Group :
Betech b.v. : automatendraaierij, is een zelfstandig bedrijf met ongeveer 40 werknemers. Wij hebben ca. 100 machines staan die hoofdzakelijk 24 uur per dag onbemand draaien. Er staan eenvoudige maar ook zeer geavanceerde machines tot wel 16 assen gestuurd. Per jaar worden er tientallen miljoenen producten gedraaid. Tot de mogelijkheden behoort het draaien van diameters tussen de 3 en 65 millimeter. De gebruikte materialen zijn in principe ongelimiteerd, denk aan aluminium, messing, kunststof, staal, RVS, etc. Er wordt op curve-automaten, kort- en langdraaiautomaten en transfermachines met 10 en 12 stations geproduceerd.

Betech Products b.v. : produceert deurscharnieren (paumelles) t.b.v. de opzet binnendeur (houten en stalen kozijn)

Betech automotive b.v. : Produceert alle automotive gerelateerde producten. Wij zijn zowel Tier 1 als Tier 2 Automotive Suppliers.

Betech Microturning b.v. Produceert producten van: 0,1mm tot max. 3mm.

Betech Kunststoffen b.v. : is een kunststof verwerkend en handelsbedrijf waar wij voor de bewerkingen voornamelijk frees, draai- en lasermachines hebben staan. De producten die wij kunnen leveren zijn technische producten maar ook producten voor reclame doeleinden.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Wilhelmina Nijhoffstraat 32
7742 KJ Coevorden
06-22494418
www.betech.nl
webworks by infracom