Infracom ICT

Naam: Sonja van Breen
Functie: Web specialist / marketing
Mobiel: 06 54682416

Veel mensen denken bij een IT bedrijf al snel aan techneuten. Natuurlijk hebben we bij Infracom ook een groep technische mensen, die zorgen ervoor dat alle systemen online blijven en onze klanten tevreden gebruik kunnen maken van hun netwerk, telefoon (VoIP) of internetdiensten.

Naast deze groep IT-ers tref je bij ons ook een team software specialisten aan. Wij werken dagelijks aan (maatwerk) oplossingen voor diverse opdrachtgevers. De combinatie van ISP (Internet Service Provider met een eigen datacenter in Amsterdam) en software bouwers zorgt ervoor dat wij in staat zijn om mooie en zeer betaalbare online applicaties te ontwikkelen.

Ons Webteam bestaat uit Webdesigners, Webbouwers en SEO specialisten. Samen zorgen zij ervoor dat je niet alleen een mooie online bedrijfspresentatie krijgt. Maar ook een goed scorende webshop met een koppeling met uw bestaande back-office verzorgen we graag voor je! Onze webafdeling is ontstaan in Coevorden als Multimove webworks. Vandaar dat we nog veel binding hebben met Coevorden.

Zoals je ziet bestaat ons team uit specialisten, zij werken dagelijks met veel passie aan ICT vraagstukken. De korte lijnen, het rechtstreekse contact tussen de verschillende disciplines én onze professionele maar persoonlijke benadering, maken ons tot wie we zijn: Your Full Service ICT partner.


Klik hier om terug te gaan

Contact

Ermerweg 88d
7812 BG Emmen
0524-592930
www.infracom.nl
webworks by infracom