Innovatienacht 16 maart

16-02-2017

Innovatienacht 16 maart

Oproep Provincie Drenthe

Wij willen u ernstig waarschuwen voor een zogeheten “Kodakmoment”   Ik leg het even uit. Bij Kodak stuurden ze een aantal jaren geleden de ontdekker van de digitale camera naar huis. “Nee niks voor ons, we hebben filmpjes, we ontwikkelen en drukken af…..”

Een paar jaar later hebben bedrijven als SONY, SAMSUNG,  en FUJI met hun digitale camera’s het faillissement van Kodak gefilmd. Pijnlijk.   

“Als je blijft denken zoals je dacht, dan krijg je wat je kreeg” En dat willen we nu in Drenthe niet. Alle reden om samen met u als ondernemer een innovatie-slag te gaan maken, voor zover u daar natuurlijk nog niet mee bezig bent. Als provincie Drenthe willen we innovatiekracht stimuleren. Hierbij vragen we ons af waarmee u als ondernemer het meest gediend bent. Wat moeten wij samen met u doen? Het is een hulpvraag van ons om samen beter voorbereid te zijn op een mooie sessie die we  gaan organiseren met u als ondernemers en studenten (MBO en HBO).

Graag zien we uw input voor de organisatie van een werknacht/avond tegemoet. Hier willen we dan mee aan de slag. Uiteraard wordt u vervolgens op de hoogte gehouden en uitgenodigd om bij dit speciale evenement in januari/februari 2017 aanwezig te zijn. Wilt u mee denken? Mail uw input dan naar Frits Roemers, Beleidsadviseur Economie Provincie Drenthe, t +31 (0)592 36 5583 | f.roemers@drenthe.nl 

Bellen mag natuurlijk ook.

« terug
webworks by infracom