Uitnodiging Technieksocieteit

13-03-2017

Uitnodiging

De Technieksociëteit is sinds 2013 een plaats waar ondernemers in de techniek elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Kennis en ervaring omtrent uitdagingen in de bedrijfsvoering van technische bedrijven met elkaar delen en samen verbeteren en groeien is het motto. Op woensdag 15 maart om 16.00 uur bent u welkom, mede namens de Ondernemerskring Emmen, bij de bijeenkomst van de Technieksociëteit bij Emmtec, Eerste Bokslootweg 17, 7821 AT Emmen.

Emmtec is het competentienetwerk voor polymeren bij uitstek in Nederland. Op dit terrein zijn onder andere Teijin, DSM, Morssinkhof Plastics en Cumapol gevestigd. Hendrik van der Ploeg, directeur en Eelco Vrieling, commercieel directeur van Emmtec Services Emmen, ontvangen ons op het Emmtec terrein. Zij geven ons een introductie over het park en de werkzaamheden van Emmtec Services die er plaatsvinden. Verder wordt er verteld over de technische installaties en is er een rondleiding, waarbij onder andere de Warmte Kracht Centrale bezocht wordt.

Belangrijk: Meld u op tijd aan want dit moet aan de beveiliging worden doorgegeven.

Ook een legitimatiebewijs is verplicht.

Programma 16.00 uur: ontvangst bij de poort 16.30 uur: introductie park en technische installaties 17.15 uur: pauze met een drankje en een hapje 17.30 uur: rondleiding WKC etc. 18:00 uur: afsluiting

« terug
webworks by infracom