Uitnodiging | NHL Stenden Career Days

01-04-2019

Wil je in contact komen met onze enthousiaste hbo studenten? Bied je een interessante stage- of afstudeerplek of ben je op zoek naar een starter? Kom dan naar de Career Days van NHL Stenden Hogeschool in Emmen op dinsdag 7 en woensdag 8 mei 2019. De locatie is het ATLAS Theater in Emmen.

Dinsdag 7 mei
De eerste dag staat in het teken van Technology & IT. Je komt in contact met (internationale) studenten van de opleidingen Informatica, Technische Informatica, ICT-Beheer, Information Technology, Werktuigbouwkunde, Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemie - jaar 1 t/m 4.
Woensdag 8 mei
Op dag twee is het thema Commerce & Economics. Je komt in contact met (internationale) studenten van de opleidingen Commerciële Economie, Marketing Management, International Business, Finance & Control en (International) Logistics Management - jaar 1 t/m 4. 

Programma
Het voorlopige programma ziet er per dag als volgt uit:
12:30 - 13:00 uur: Ontvangst
13:00 - 14:30 uur: Plenair gedeelte met gastsprekers
14:30 - 17:00 uur: Bedrijvenmarkt

Voorafgaand aan het programma is er tijd voor het opbouwen van de stand en om te lunchen. In de bevestiging ontvang je hierover meer praktische informatie.

Wij zijn aan het oriënteren of er onder de bedrijven belangstelling is om een workshop voor de studenten aan te bieden gedurende de bedrijvenmarkt. Dit houdt in dat studenten kunnen kiezen om een workshop te volgen of om op de markt in gesprek te gaan met bedrijven. Wanneer hiervoor belangstelling is, horen wij dit graag via het aanmeldformulier (zie aanmelden).

Kennismaken met studenten
Graag willen wij jou de mogelijkheid bieden om met een stand deel te nemen aan één van deze of beide dagen om jouw bedrijf te presenteren met een interessante stageplaats, afstudeerplaats of startersvacature. Elke deelnemer krijgt een statafel om zich te presenteren. Je bent vrij om hierbij rollup banners of andere presentatiemiddelen te gebruiken. Mocht je bijzondere wensen hebben, dan gaan we hierover graag in overleg.

Let op: Tijdens de Career Days wordt er zowel Nederlands als Engels gesproken, gezien onze internationale studenten.

Aanmelden
De kosten voor deze dag bedragen €200,- per dag (exclusief btw) voor 4 deelnemers per bedrijf inclusief lunch. Aanmelden kan via de onderstaande link(s), je geeft jouw bedrijf per dag op, waar wij je vragen om praktische informatie en wensen door te geven. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 16 april 2019. Je ontvangt een e-mailbevestiging van jouw aanmelding. Achteraf ontvang je een factuur (vermeldingen voor de factuur kun je doorgeven via het aanmeldformulier).

Aanmelden dinsdag 7 mei: Technology & IT

Aanmelden woensdag 8 mei: Commerce & Economics

Graag tot 7 & 8 mei 2019! 

« terug
webworks by infracom