Informatiesessie PRM, concurrentiepositie en personee

27-02-2020

Medewerkers moeten steeds vaker breed inzetbaar zijn en in zichzelf blijven investeren. Heeft uw personeel de juiste skills? Als werkgever of HRM-professional moet u hen motiveren en de juiste tools blijven geven. Gekwalificeerde medewerkers zorgen dat ‘faalkosten’ in een bedrijf worden verkleind. Vanwege groeiende tekorten van voldoende gekwalificeerd personeel is dit extra van belang.

Een belangrijke pijler in deze aanpak is het principe van Personal Resources Management (PRM) en is gericht op het versterken van het individuele eigenaarschap en zelfmanagement van competenties dat op persoonlijk niveau het investeren in de eigen inzetbaarheid activeert. In het project ‘PRM’ gaan wij u daarbij helpen.

Hoe gaan we dat doen in het project PRM?

  • Adviesgesprek op management/directieniveau.
  • Beschikbaar stellen van hulpmiddelen voor het bepalen van de competenties en het opstellen van een leerstrategie.
  • Training om een HR-professional (of iemand die HR in zijn of haar takenpakket heeft) te begeleiden bij de implementatie van PRM.

Op 11 maart 2020 zullen we – voorafgaand aan het Social Hour  -  een toelichting geven en kunt u of uw collega zich opgeven voor de training.

Datum:               woensdag 11 maart 2020
Tijd:                     16:30 uur
Locatie:              Hotel Restaurant Talens (Sallandsestraat 51 Coevorden)

Door een subsidie vanuit MKB Idee zijn er geen kosten aan verbonden.  Wij zien uit naar uw komst.  Laat door een reply op deze mail even weten of u er bij bent. Kan u er niet bij zijn, maar wilt u wel graag aanvullende info? Ook dat horen we graag.

« terug
webworks by infracom