Werving kandidaten Drentse Onderneming van het Jaar 2020 gestart

22-04-2020

De zoektocht is officieel begonnen. Wellicht was u bij de online kick-off aanwezig? Erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – opende op donderdag 16 april, via een online Kick-off meeting de officiële inschrijving van de editie 2020. Geheel passend en aansluitend bij het digitale tijdperk waarin wij ons deze weken met elkaar bevinden. Uiteraard hadden wij, volgens onze traditie, de kick-off graag laten plaatsvinden bij de winnaar van vorig jaar: Avitec uit Nieuw-Buinen. 
Met ruim 50 personen online, bestaande uit een gevarieerd publiek van jury, sponsors, bestuur, vertegenwoordigers van de Drentse gemeenten en oud-genomineerden, is de inschrijving voor 2020 geopend.

Deze bizarre tijden vragen om positieve energie, saamhorigheid en verbinding. Voor ons ook de reden om dé Drentse Onderneming van het Jaar door te laten gaan. Uit ruim 40.000 Drentse ondernemingen gaan we ook dit jaar weer dat ene pareltje filteren. Voor die uitdaging staan wij als Stichting, maar dit kunnen wij niet alleen en daarom zien wij ook graag uw betrokkenheid weer dit jaar. 

« terug
webworks by infracom