Van Google leren hoe je je bedrijf online zichtbaar kunt maken

26-08-2020

 In september organiseren we twee webinars in samenwerking met Google!
Op 7 en 16 september van 15.30 tot 16.30 uur staan er twee interactieve en gratis  webinars met sprekers van Google over online zichtbaarheid op het programma. Tijdens het webinar van 7 september leer je hoe je een Google Mijn Bedrijf account het beste kunt gebruiken. Tijdens het webinar van 16 september leer je hoe je goede content creëert voor sociale media.

Webinar ‘Hoe maak ik optimaal gebruik van Google Mijn Bedrijf?’ – 7 september 15:30 – 16:30 uur

Tijdens deze webinar laat een expert van Google je zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je gratis Google Mijn Bedrijf (GMB)-account. Je leert tijdens het webinar hoe je je GMB-account aanpast voor tijdelijke omstandigheden en hoe bestaande en nieuwe klanten gemakkelijk de juiste bedrijfsinformatie kunnen vinden. Ook leer je hoe bestaande en nieuwe klanten makkelijk contact kunnen leggen met je bedrijf en hoe je beoordelingen verzamelt. Let op: Zorg dat je voorafgaand aan deze webinar je Google Mijn Bedrijf hebt geclaimd.

Meld je hier aan voor het webinair.

Webinar ‘Hoe creëer je content voor sociale media?’ – 16 september 15:30 – 16:30 uur

Tijdens deze webinar ga je met een expert van Google aan de slag met het opstellen van een contentstrategie voor je socialmediaplatformen. Wat zien en lezen mensen graag op social media? In dit webinar ga je aan de slag met het creëren van interactieve content om je doelgroep te betrekken. Ook leer je welke tools je kunt gebruiken voor social media en hoe je een contentkalender maakt. Google adviseert om tijdens de webinar een actielijstje bij te houden, zodat je na de sessie meteen aan de slag kunt met het creëren van jouw contentstrategie!

Meld je hier aan voor het webinair.

 

« terug
webworks by infracom