Nieuws

Bedrijvenregeling Dutch Tech Zone
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2018? Kom naar het spreekuur in uw gemeente! Tot en met 1 oktober 2018 kunnen ondernemers die zich nieuw komen vestigen in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen subsidie aanvragen voor hun investering. Daarnaast kunnen gevestigde ondernemers subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten die zijn gericht op uitbreiding, diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten in de drie gemeenten.
Lees meer...
Economische visie
De gemeente Coevorden is bezig haar economische visie te herzien.
Lees meer...
Dutch Tech Zone
De gemeenten Coevorden, Hoogeveen en Emmen organiseren subsidiespreekuren waarbij de gemeentelijke accountmanager aanwezig is en SNN de subsidie technische voorwaarden kan toelichten.
Lees meer...
Uitnodiging bedrijvenregeling
Op dinsdag 6 juni 2018 om 19.00 uur geeft Dutch Tech Zone een toelichting op de subsidieregeling voor bedrijven die op 11 juni opengaat.
Lees meer...
CEBIT in Hannover
Wilt u meer ontdekken over trends en ontwikkelingen op het gebied van virtual reality, future mobility, disruptieve business modellen, workspace 4.0 en robotisering?
Lees meer...
Samenloop voor Hoop
Loop mee met de 24 uur durende wandelestafette om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.
Lees meer...
Bewegwijzering
Ondernemers bedrijventerreinen Coevorden plaatsen bewegwijzering
Lees meer...
Uitnodiging 12 april 2018
Tien jaar A37-E233
Lees meer...
Masterclass Personeel en Opleiding
Dinsdag 27 maart organiseren wij de derde Masterclass van dit jaar met als thema Personeel en Opleiding. U kunt gratis deelnemen aan de masterclass. Samen met onze sprekers willen wij u inspireren om met het thema Personeel en Opleiding aan de slag te gaan.
Lees meer...
Uitnodiging Internationaal Ondernemen
29 maart a.s.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

webworks by infracom